Valittavanasi on neljä eri teeman mukaan sisustettua jurttaa. Vuorokausihinnat ja lisätiedot näet "jurtat" sivulta. Kaikissa jurtissa on tuplavuode, sähkövalaistus sekä pistokkeet sähkölaitteille. Kaikki jurtat ovat upeaa käsityötä ja Suomessa valmistettuja.

Yksi jurtista ottaa vastaan myös vieraita, jotka haluavat ottaa koiran mukaan. Voit tiedustella tämän jurtan varaustilannetta meiltä suoraan.

Isoihin jurttiin voimme järjestää pikkusängyn, lapsi yöpyy ilmaiseksi aikuisten mukana. Ilmoitathan lisäsängyn tarpeesta meille ennen saapumista.

Vastaanottoalueen ja jurttien ympärillä levittäytyy suojelualue, joka on virkistyskäytössä. 20 metrin päässä kahvilasta on upeat kalliot, joilla voit nauttia auringon paisteesta ja katsella veneiden kulkua ja linnan jyhkeitä torneja. Isossa metsässä on mukava tehdä kävelylenkki ja syödä maukkaita mustikoita.

Tarjoamme yöpyjille yksinkertaisen mutta maukkaan aamiaisen. Kahvilassamme on myynnissä kahvia, teetä, virvokkeita ja sieltä voit tilata myös välipalaa. Henkilökuntamme on paikalla 24 tuntia vuorokaudessa vastaamassa mukavuudestasi sekä valvomassa aluetta. Kahvilassa on langaton internetyhteys koneellamme ja luettavana on päivän lehdet.

Tarvittaessa voit tilata meiltä kuljetuksen illan rientoihin ja takaisin jurtille. Voimme noutaa sinut myös lentokentältä tai juna-asemalta. Halutessasi kurvailla kesäisessä keskustassa viileällä kyydillä, voit vuokrata meiltä Mazda MX-5 avoauton. Hinnat ja tarkemmat tiedot voi katsoa "kuljetukset" sivulta.


Boutique Jurttahotellit - Boutique Yurthotels